A- A A+

Gevelonderhoud

Als de gevelreiniging specialist uit Hengelo weten we dat gevels zwaar hebben te lijden in het barre Hollandse weer. Zon, regen, sneeuw en hagel zijn een ware aanslag op uw gevel. Daarom is het goed om uw gevel op frequente basis een onderhoudsbeurt te geven. Pro Voegwerken biedt daarin een totaalpakket waarbij we niet alleen reinigen, maar ook de beschadigde voegen herstellen en kapotte en/of beschadigde gevelstenen vervangen. Wanneer het vuil diep in de gevel getrokken is, krijgt de gevel door het stralen weer een fris aanzicht waardoor het weer als nieuw lijkt.

Ga verval tegen met preventief onderhoud

Behalve vakkundige gevelreiniging in Hengelo en omstreken, zorgen we ook voor preventief onderhoud aan uw gevel. Waarom wachten als het op voorhand voorkomen kan worden? Door het impregneren (hydrofoberen) van de gevel kunnen vochtproblemen voorkomen worden. Het behandelen van een gevel met een antigraffiti coating kan aanzienlijke kosten voor gevelreiniging voorkomen.

Voor al uw gevelreiniging in de regio Hengelo moet u bij Pro Voegwerken zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Pro Voegwerken en wie weet is uw gevel binnenkort weer brandschoon.

Adres
Oranjehof 32
7255 EC Hengelo
Mobiel : 06-23433044
Telefoon: 0575-464 539

Gevelrenovatie

Het weerbarstige Nederlandse klimaat zorgt ervoor dat de gevels van uw woning het zwaar te verduren krijgen.

LEES MEER

Galerij

Voor Pro Voegwerken is ieder project uniek, elke opdracht krijgt dan ook de bijzondere aandacht die het verdient.

LEES MEER

Gastenboek

Bent u tevreden over de geleverde diensten bij Pro Voegwerken of hebt u suggesties? Aarzel niet, laat het

LEES MEER

Pro voegwerken    Oranjehof    32 7255    EC Hengelo    Nederland    Ligging     MOB : 06-23433044    TEL : 0575 464 539    info@provoegwerken.nl

Beup